PLATAFORMA EN DEFENSA DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC DE CATARROJA

http://plataformaeducaciocatarroja.blogspot.com/

El dilluns 27 de febrer de 2012 s'ha constituït la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic de Catarroja.
La Plataforma ha quedat integrada 
per representants de les AMPA i del professorat de tots els centres públics d'Infantil/Primària i Secundària de Catarroja.

La Plataforma neix amb dos objectius:

  • Fer arribar a la comunitat educativa tota la informació i propostes d'acció provinents de les Plataformes de l'Horta Sud i País Valencià.
  • Servir de fòrum de debat per a proposar noves mesures que ajuden a la consecució dels objectius en defensa de l'escola pública.

Davant les retallades que últimament ve patint l'ensenyament públic i que afecten als recursos econòmics i materials, recursos personals, drets
laborals i professionals del professorat i desviació de fons públics cap a la xarxa concertada en detriment de la pública, les primeres accions que la Plataforma de Catarroja ha decidit dur endavant són:

  • Donar suport a la protesta dels "Dilluns de dol" animant a alumnes, famílies i professorat a participar.
  • Realitzar tots els dijous, abans de l'entrada dels alumnes a les 9 hores en Infantil i Primària i a les 12 hores en Secundària, concentracions a la porta dels centres.
  • Concentrar-se l'últim dijous de cada mes a les 19 hores davant l'Ajuntament.
  • Crear un perfil en Facebook que puga ser utilitzat per a obtindre informació i fer propostes per qualsevol membre de la comunitat educativa de Catarroja.
  • Participar en la proposta de la Plataforma de l'Horta Sud de concentrar-se en un determinat tram del Camí Reial de cada localitat des de Sedaví fins a Albal i tallar el trànsit el DIMECRES 29 DE FEBRER A LES 18 HORES. (En Catarroja, davant l'Ajuntament).

Els representants de la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic de Catarroja.